Over Nancy

Commercieel management, grafisch vormgeefster, DTP, fotografe, webdesigner...kortom ik ben Nancy van den Brand, de algemeen directeur van N-ything Design. Eigenlijk noem ik me liever directrice, zoals ik sinds de start in 2003, mijn eenmanszaak dan ook vaak met een lolletje eenvrouwszaak noem.

Klinkt als een duizendpoot op creatief gebied!
Dat valt ook niet te ontkennen. Ik ontferm mij graag over de startende ondernemer, middels een volledige marketingplan / reclame concept, maar kan me ook zeker verdiepen in het ontwerp of de restyling van een website voor een reeds bestaand bedrijf, een bruidsreportage of een zakelijke portret. Ik waardeer de afwisseling...

in de werkzaamheden binnen mijn vakgebied enorm. Heerlijk om vandaag een menukaart voor de horecazaak om de hoek vorm te geven en morgen weer verder te gaan met het uitgebreide digitale web concept voor die grote partij in de stad elders in het land om vervolgens volgende week grafisch ondersteunend bezig te zijn met de presentatie van een vereniging of stichting.

Ik heb de beschikking over voldoende zelfdiscipline om te blijven leren, me te verdiepen in nieuwe technieken, wat mij goed van pas komt in deze sneltrein van ontwikkelingen op webdesign en smartmedia gebied. Concept denken, observeren is een standaard gegeven en visuele details blijven niet vaak ongezien.

Daarnaast vind ik het heerlijk om door de lens van mijn camera, nieuwe beelden te spotten, die ik daarna dan weer mag gebruiken in een van mijn werken voor de (potentiele) klant. Zo nu en dan mag ik dan ook eens meegenieten van het levensgeluk van mensen op hun meest dierbare dagen, tijdens het maken van een bruidsreportage of foto shoot van een pasgeboren baby.

Een saaie baan?...die heb ik niet!
Een gedegen grafische opleiding wel, nl. Reclame, Presentatie & Communicatie aan het st'Lucas te Boxtel. Daarnaast diverse certificaten op het gebeid van webdesign.