Grafische vormgeving

Benaderd u, uw klanten al met een passende huisstijl, een wervende flyer, een informatieve brochure, een overzichtelijke catalogus, een sprekend spandoek, een unieke verpakking of schreeuwende gevel- & auto reclame?
Begeleiding en drukwerkbemiddeling behoren tot de mogelijkheden, uw presentatie in ervaren handen.

N-ything Design is van origine Grafisch ontwerper/DTP'er. Hier ligt haar basis, maar ook zeker kennis van zaken. Begeleiding van vormgeving tot eindproduct neemt de afnemer werk en zorg uit handen. Kwaliteit drukwerk en montageservice bij het uitvoeren van uw gevel & auto reclame is all in the package!
 

Uw Verpakking

U ontwikkelt een goed product, maar in de winkel kiest de eindgebruiker op basis van de uitstraling van uw verpakking. Uw product dient eruit te springen tussen al zijn concurrenten in het winkelschap. De verpakking is dan ook de eerste blikvanger.

Een product word vaak beoordeelt op zijn vormgeving.
Een mooi vormgegeven verpakking kan daarbij een extra duwtje in de rug zijn om toch voor uw product te kiezen. Daarnaast heeft de verpakking nog enkele nevenfuncties zoals; het informeren over belangrijke informatie, inhoud, keurmerken of een gebruiksaanwijzing etc.
Verpakkingen dienen op de juiste wijze plano te worden aangeleverd bij de drukkerij, zodat maatverschillen worden voorkomen en alles kloppend in elkaar wordt gezet aan het einde van het traject. N-ything Design denkt graag met u mee over het verpakken van uw product.

Een verpakking kan ontstaan uit diverse materialen. Denk niet meteen aan een kartonnen doos, maar onderzoek ook eens de mogelijkheid van kunststof of metalen materialen.

Uw Gevel & Auto Reclame

Uw bedrijfswagen gestickerd met een opvallend ontwerp, car wrapping, gevelreclame, bouwborden, naambadges, promotiemateriaal etc. U of wij kunnen het zo gek niet bedenken...of het is leverbaar en sluit daarbij aan bij uw huisstijl. N-ything Design voorziet u van een grafisch ontwerp dat aansluit bij uw huisstijl en zorgt ervoor dat de belettering tot in de puntjes wordt verzorgt. N-ything Design werkt in samenwerking met een erkend signbedrijf. Onze samenwerking sluit aan bij de kwaliteit en service die N-ything Design haar klanten wil bieden.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om u enkel van een grafisch ontwerp te voorzien, voor bijv. uw auto of gevelreclame, waarna u de uitvoering uitbesteed aan derden. N-ything Design zorgt er in dat geval voor dat u een vectorbestand aangeleverd krijgt, dat door deze bedrijven direct kan worden verwerkt.

Startend ondernemer?

Voor startende ondernemers biedt N-ything Design een aantrekkelijk grafisch starterspakket.

Bezoek onze pagina starters.