Drukwerk & Advertentie bemiddeling

Zeggen de specificaties grams gewicht, 4/0 bedrukking, ril, eurosleuf, permanent klevend etc. u niets? Indien gewenst verzorgt N-ything Design het gehele drukproces voor u en ontvangt u netjes uw drukwerk tastbaar in handen.
Geen kostbare tijd verspillen met het uitzoeken van drukkers specificaties in de diverse offertes die aan u worden overhandigd?
Geen kennis van de service- prijsverhouding van de verschillende drukkerijen?

...of wil u regionaal adverteren? Ook dan kan N-ything Design u hierin adverteren en u voorzien van een scherpe aanbieding op basis van een inkoopcombinatie.

Geen punt! N-ything Design adviseert u graag met betrekking tot de verwerking van uw drukwerk of advertenties. Natuurlijk mag u altijd eerst een vrijblijvende offerte van ons verwachten.

 

Lees meer

Speciaal tarief voor de startende ondernemer

N-ything Design biedt scherpe tarieven voor drukwerk aan startende ondernemers. Wij nemen graag de tijd om eens kennis met u te maken en u te informeren over de mogelijkheden.

Uw eerste stap richting de markt en uw afnemers is gezet. Uw K.vk. inschrijving is geregeld en u bent gekoppeld aan een nieuw BTW.nr. Welkom! Laat uw potentiële klanten kennis maken met uw startende onderneming en creëer uw eigen marktaandeel. Om onder de aandacht te komen, dient u binnen deze markt te communiceren. Dit kunt u doen door acquisitie, maar zeker ook door de juiste commerciële uitstraling. Dé punten waarop u uw onderneming onderscheidt van die van uw concurrent worden benadrukt. Deze communicatie dient professioneel en weloverwogen te worden opgezet; deze moet immers uw nieuwe klanten werven. Een goede huisstijl is een belangrijke eerste stap.

Voor startende ondernemers heeft N-ything Design aantrekkelijke en scherpe tarieven. Maak gerust eens een afspraak en neem een kopie van uw inschrijving bij de Kamer van koophandel met u mee. Indien uw K.v.k. inschrijving niet ouder dan één jaart is, geniet u van het aangepaste tarief. 

Lees meer

Huwelijksreportage laten maken


N-ything Design legt op unieke en persoonlijke wijze uw waardevolle herinneringen vast. Op artistieke en moderne wijze verwerkt zij uw trouwfoto's in een reportage die jaren erna, het gevoel, de emotie van deze belangrijke dag naar boven kan halen. Wij maken foto's voorzien van een persoonlijke touch. Spontane momenten worden vastgelegd en verwerkt met charme en de humor die bij het bruidspaar aansluit.

Op locatie verzorgd en verwerkt in een uniek "exclusive" fotoboek. Voor ieder bruidspaar wordt een andere reportage met exclusieve bewerkingen, verwerkt in het fotoboek. Uw fotoboek in diverse kwaliteiten en uitvoeringen, voor ieder budget is er een mogelijkheid.

Bekijk het portfolio om de foto's te beoordelen.
Voor een prijsvoorbeeld, klikt u op lees meer!

Lees meer